Službene stranice Batižele d.o.o.

Predstavljene prve tehničke analize projekta Batižele

Mjesec dana nakon predstavljanja odabranog konzultantskog tima za fazu II razvoja projekta Batižele javnosti, konzultantski tim je predstavio prve rezultate tehničkih analiza društvu Batižele i njegovim osnivačima.

„Detaljno je proučena sva dostupna dokumentacija, uključujući i dokumente iz prve faze projekta na temelju kojih je projekt dobio jednoglasnu podršku Gradskog vijeća Šibenika. Kroz cijeli postupak posebno se vodilo računa da predložene opcije strukturiranja budu u najboljem interesu Grada, ali u isto vrijeme shvaćajući i uvažavajući potrebu da projekt mora biti zanimljiv i investitorima“, istaknuo je Andrija Garofulić u ime konzultantskog tima.

U narednom razdoblju, osnivači društva Batižele će uz pomoć konzultantskog tima i stručnjaka iz Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) donijeti odluku o strukturi projekta s kojom će se pristupiti potencijalnim investitorima. Ova faza je od iznimnog značaja jer su kvalitetna priprema i strukturiranje preduvjet uspjeha cijelog projekta.


  Objavljeno: 02.08.2022

Dokumenti

Novi Šibenik

Korak u
budućnost

Batižele

Prostor
promjene

Šibenik

Grad uzbudljive
povijesti

Lifestyle

Mediteran
kao nekad