Službene stranice Batižele d.o.o.

Međunarodni javni natječaj - Poziv za iskaz interesa

ROK ZA PODNOŠENJE ISKAZA INTERESA: 19. veljače 04. ožujka 2024. do 12:00 sati.

Društvo „Batižele“ d.o.o. objavljuje Međunarodni javni natječaj - Poziv za iskaz interesa u svrhu odabira Investitora za Projekt „Urbana regeneracija zemljišta u Šibeniku – Projekt Batižele“.

Predmet ponude Javnog poziva:

Zemljište ukupne površine 220.839 m2, u vlasništvu društva Batižele d.o.o., koje uključuje i nekretnine površine 31.500 m² koje će biti izdvojene u korist Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, a na kojima će isti graditi i financirati javne objekte.

Traži se investitor, koji može u naravi biti jedno društvo ili konzorcij ponuditelja koji djeluje zajedno kao jedan subjekt.

Postupak odabira investitora podijeljen je u dvije faze: Fazu A (Pretkvalifikacijsku fazu) i Fazu B (Podnošenje ponuda).

U prvoj fazi natječaja pozivaju se zainteresirani investitori da dostave svoje iskaze interesa najkasnije do 19. veljače 04. ožujka 2024. godine, ne kasnije od 12 sati, na adresu: Batižele d.o.o., Trg palih branitelja Domovinskog rata broj 1 (pisarnica Grada Šibenika), 22000 Šibenik, i potvrde svoju kvalificiranost.

U roku od 3 tjedna nakon završetka prve faze društvo Batižele d.o.o. donijet će odluku o izboru kvalificiranih investitora. Odabrani kvalificirani investitori imat će priliku u drugoj fazi, koja će trajati 12 tjedana 21 tjedan, dostaviti svoje obvezujuće ponude prema jasno definiranim evaluacijskim kriterijima, a svaka ponuda mora obuhvaćati: iskaz komercijalnih uvjeta, masterplan, prijedlog poslovnog plana te jamstvo za ponudu.

Postupak odabira investitora između zaprimljenih obvezujućih ponuda trajat će 6 tjedana, a isti postupak temeljit će se na osnovu ocjene financijske i tehničke izvrsnosti zaprimljenih ponuda.

Batižele d.o.o. će odabranom investitoru prodati zemljište namijenjeno za pretežito stambenu izgradnju i zemljište za javnu infrastrukturu, dok će se za ostatak razvojnog zemljišta s investitorom potpisati 75-godišnji ugovor o pravu građenja.

 

PITANJA I ODGOVORI

 

Izmijenjena natječajna dokumentacija dana 09. veljače 2024. godine

Izmijenjena natječajna dokumentacija dana 14. svibnja 2024. godine

 

Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti na ovoj POVEZNICI.

Dokumenti

Novi Šibenik

Korak u
budućnost

Batižele

Prostor
promjene

Šibenik

Grad uzbudljive
povijesti

Lifestyle

Mediteran
kao nekad