Službene stranice Batižele d.o.o.

Sudionicima Konferencije o trendovima razvoja predstavljen projekt „Batižele“

 

Šibenski projekt „Batižele“ predstavljen je na nedavno održanoj  Konferenciji o  trendovima razvoja i tržišta nekretnina u Republici Hrvatskoj TREND 2023.-2027. u Zagrebu.  Na skupu koji se održao 17-i put razgovaralo se o tržištu nekretnina  u Hrvatskoj te o investicijskim trendovima u nadolazećem petogodišnjem razdoblju.

Kroz detaljna stručna izlaganja sudionici su čuli  brojne aktualnosti o nekretninskim sektorima te novinama u području "investmenta" i alternativnih nekretnina.  Govorilo se i o budućnosti hrvatskog turizma te drugim temama koje zanimaju sveukupnu javnost kao što su rast kamata, inflacija, recesija, cijene nekretnina,  nabava energenata i građevinskih materijala, raspoloživost i stručnost radne snage i nizu drugih pitanja.

Upravo zbog toga, Konferencija je bila idealna prilika i za predstavljanje šibenskog  projekta „Batižele“ koji je u poodmakloj fazi pripreme za natječajni postupak. Sudionici stručnog skupa doznali su mnoge detalje našeg angažmana vezanog uz prostor nekadašnje tvornice na kojega računamo, pojedinosti oko iznalaženja najboljeg rješenja u interesu Grada Šibenika i svih dionika uključenih u projekt te nastojanjima da on bude zanimljiv i privlačan potencijalnim investitorima – kazala je Nina Kursar, direktorica gradske tvrtke „Batižele“ d.o.o.


  Objavljeno: 16.12.2022

Dokumenti

Novi Šibenik

Korak u
budućnost

Batižele

Prostor
promjene

Šibenik

Grad uzbudljive
povijesti

Lifestyle

Mediteran
kao nekad